Vi udfører

Murermester Sylvester-byg

 

DIN MURERMESTER - NÅR KVALITET ER VIGTIG

Skal huset bygges om, skal der opføres en tilbygning, eller trænger huset til en kærlig hånd? Hos Murermester Sylvester-byg S klarer vi opgaver for både private, erhverv og offentlige instanser.

Det bedste resultat inden for tilbygning

 

​Inden opgavens start aftaler vi et møde, hvor vi kan lægge en plan for projektet. På den måde opnår vi også en forståelse for, hvad det er vigtigt for dig, hvilket i sidste ende sikrer det bedste resultat.

Vi har eksisteret i mere end 100 år og har dermed opnået rigtig stor ekspertise inden for tilbygning og nybygning i Århus og omegn. Vi oplever, at vores kunder ofte anbefaler os til andre, og det tager vi som en bekræftelse på, at arbejdet, vi leverer, er i topklasse.

 

​Vores medarbejdere har stor erfaring inden for tilbygning, ombygning og murerfaget generelt. Vi søger løbende for at holde os opdateret inden for vores felt, så vi altid kan tilbyde de bedste resultater, når du vælger os til at stå for projektet.

Skal facaden renoveres, kan vandskuring være den rigtige løsning. Med en vandskuring af huset kommer ejendommen til at fremstå ny og pæn, hvilket også betyder, at det kan være en økonomisk gunstig løsning frem for eksempelvis en totalrenovering.

Vandskuring af hus er en metode, man har anvendt i mange år, og som derfor er velkendt som en løsning med gode resultater. Det er et populært, stilsikkert og holdbart valg.

Professionel rådgivning inden for vandskuring af hus

 

​Hos Murermester Sylvester-byg kan vi være behjælpelige med din vandskuring i hele østjylland. Vores mangeårige erfaring har gjort os til eksperter inden for vores felt, og det er din garanti for et færdigt resultat, der lever op til dine forventninger.

Vi sørger for professionel rådgivning fra start til slut. Kontakt os for at høre mere.​

Med mange års erfaring er der stor set ingen grænser for, hvad Murermester Sylvester-byg kan udføre inden for opsætning af klinker og fliser. Vi løser alle type opgaver inden for opsætning af klinker og fliser – store som små, hvad enten det drejer sig om badeværelse, gang, køkken, gulv, væg eller noget helt andet.

Vi udfører opsætningen af alle slags klinker

 

​Murermester Sylvester-byg udfører alt specialarbejde inden for f.eks. marmor og granit. Vi kan naturligvis også udføre opgaver i andre typer materiale. Gennem tiden har vi udført vidt forskellige flise- og klinke-opgaver for private såvel som erhverv, og derfor har vi altid gode råd til, hvordan vi bedst muligt realiserer dine ideer.

 

​Vi udfører altid arbejdet i høj kvalitet, og vores dygtige og grundige murere leverer altid til tiden.

 

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 61 01 41, hvis du ønsker vejledning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi opsætter klinker og fliser i hele Østjylland

Sylvester-byg

CVR. 38356208

Adresse :

Trondvad 4 - 8362 Hørning

Send os en mail :

kontakt@sylvester-byg.dk

Kontakt os :

Tlf.: 60610141

Copyright by

Slymand